Субота, 20.04.2024, 00:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт МО вчителів іноземної мови Водянської сільської ради

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини ОСВІТА.UA

Головна » 2018 » Квітень » 10 » Підготовка до іспиту IELTS з нуля
13:33
Підготовка до іспиту IELTS з нуля

Питання підготовки до IELTS з нуля, напевно, змушує задуматися багатьох людей, які вирішили жити в іншій країні. Для здійснення серйозних планів за кордоном недостатньо просто гарних знань англійської, та ви, напевно, це знаєте. Робота, навчання і офіційна імміграція в іншу країну завжди вимагають певної підготовки. І розуміючи це, представники англомовних країн розробили міжнародну систему тестування з англійської мови для іноземців - IELTS. Фахівці школи Speak Up пропонують розібратися в особливостях даного іспиту.

Якщо ви вирішили працювати, жити і вчитися у Великобританії, Канаді, Австралії, Новій Зеландії, то Вам належить успішно скласти іспит IELTS. І тільки отримавши високий бал в міжнародному сертифікаті, ви зможете отримати перевагу перед іншими кандидатами в англомовній країні і знайти хорошу роботу або вступити в рейтинговий ВНЗ.

Вимоги IELTS в різних країнах

Для того щоб вступити до вузу в іншій країні, потрібно здати тест від 5 до 8,5 балів за 9-ти бальною шкалою в залежності від навчального закладу країни. Наприклад, в Італії Політехнічний університет Туріну вимагає 5.0 бала, а Штутгартський університет Німеччини вимагає не менше 6.0 бала. Найжорсткіші вимоги у Колумбійського університету в США - 8.5 бала. Що стосується необхідного балу для виконання умов імміграції, то він коливається від 4.5 до 7 в залежності від обраної країни.

З чого складається тест?

Щоб набрати високий бал на тестуванні, Вам потрібно пройти чотири блоки питань:

  • Reading - 40 питань на розуміння тексту після його прочитання;
  • Writing - перевірка Ваших здібностей в написанні тексту (написати лист або есе);
  • Speaking - перевірка розмовних здібностей. Вам належить усна розповідь про себе (біографія, робота, хобі та тд);
  • Listening - 40 питань на аудіювання.

Як проходить підготовка до IELTS в Speak Up?

Викладачі школи вважають, що підготовка до тестування IELTS повинна бути різнобічною. У процесі тестування доведеться продемонструвати розуміння англійської мови, впевнену і правильну вимову в ході висловлення своєї думки, грамотне і швидке письмо, а також миттєву реакцію і вміння підтримати розмову. Поставивши перед собою завдання скласти іспит на високий бал, Ви дійсно кидаєте виклик всім на шляху до заповітної мрії.

Але ж Вас не лякають труднощі? Ви ґрунтовно налаштувалися досягти мети, чи не так? Відмінно! Тоді викладачі школи Speak Up готові подолати всі важливі кроки разом з Вами. Ось чому школа Speak Up розробила для Вас найефективнішу програму з підготовки до IELTS.

Якщо Ви володієте рівнем англійської не нижче Intermediate, то ми якісно підготуємо Вас:

  • до загального вигляду тестування (General Training IELTS), яке здають бажаючі отримати статус емігранта або влаштується на роботу в англомовні країни;
  • до академічного виду тестування (Academic IELTS), яке здають абітурієнти під час вступу до вищого навчального закладу, де викладання ведеться англійською мовою, або для тих, хто планує працювати в якості кваліфікованого фахівця.

У ході щоденного спілкування з кандидатами на здачу тесту стає зрозуміло, наскільки важливий методологічний підхід в процесі підготовки і наскільки критичний правильний вибір викладача. Більшості важливо оптимізувати тимчасові витрати на підготовку. І, найголовніше, що всім хочеться отримати високий бал на тестуванні. Виходячи з цього, співробітники школи Speak Up подбали про те, щоб Ваш викладач по IELTS обов'язково мав усі знання і вміння, а матеріали з підготовки були найдоступнішими і сучасними.

Перед стартом занять Вам потрібно записатися в школу на консультацію, де важливо визначити Ваш поточний рівень англійської та скласти графік навчання. У тому числі потрібно вибрати один із способів підготовки: чи це буде навчання в групах, або онлайн.

У процесі підготовки викладачі Speak Up розкажуть Вам про структуру іспиту, познайомлять з типами завдань і орыентовним списком тем, а також критерієм оцінок. У Вас буде можливість опрацювати всі питання. Ви зрозумієте, як поводитися на іспиті, проведете роботу над помилками, які часто допускають кандидати.

Під час проходження курсу Вас чекають вправи різної складності. З легкістю виконати всі завдання на іспиті, побіжно висловлюватися англійською, вільно висловлювати свої думки, а також використовувати складні конструкції і вибудовувати складнопідрядні речення - все це Ви зможете, пройшовши підготовку до IELTS в Speak Up.

Чому Вам потрібно пройти підготовку до тестування саме в Speak Up?

  • висококваліфіковані викладачі;
  • ефективна та якісна підготовка до тестування IELTS;
  • комфортне розташування шкіл;
  • найновіші навчальні матеріали;
  • навчання проходить тільки в міні-групах, тому викладачі Вам приділять максимум уваги;
  • зручний розклад занять.

Найголовніша перевага здачі іспиту IELTS - це безцінний досвід і знання, які ви отримаєте в процесі підготовки. Вам більше не потрібно шукати перевірені курси з підготовки до IELTS. У школі Speak Up на Вас чекає непроста, але дуже цікава і насичена подорож до Вашої мрії. Підійдіть впритул до вирішення цього завдання. Не сумнівайтеся у своїх здібностях - ухвалюйте тверде рішення здати IELTS на високий бал! Записуйтеся на безкоштовну консультацію та зробіть перший крок до мети. Ви обов'язково досягнете успіху!

Переглядів: 271 | Додав: Nikolja | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz