П`ятниця, 29.03.2024, 00:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт МО вчителів іноземної мови Водянської сільської ради

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини ОСВІТА.UA

Головна » 2018 » Квітень » 10 » Мова за кордоном
22:27
Мова за кордоном

Групова поїздка до Німеччини на літніх канікулах

Компанія «Intellect Guide» пропонує прекрасну можливість зробити літо вашої дитини цікавим, корисним та ефективним і запрошує в групову поїздку до мовного табору на базі найсильнішої школи Німеччини, в надзвичайно мальовничу місцевість Баден-Вюртемберг, поблизу Альп і всесвітньо відомого Боденського озера. Повне занурення в німецькомовне середовище, незабутні екскурсії, активний відпочинок та нові емоції - це і є рецепт ідеального літа!

Школа

Мовний табір буде організований в одній зі шкіл, які входять до складу Humboldt-Institut. У Бад-Шуссенрід, мабуть, найбільший кампус серед усіх шкіл цієї мережі. Тут, на одній території, розташовано все: резиденція, навчальні класи, спортивні зали і майданчики, альпіністська стінка, басейн зі СПА-комплексом і навіть озеро.

Humboldt-Institut по праву вважається найсильнішою мовною школою Німеччини. Вміле і гармонійне поєднання занять, дозвілля німецькою мовою, принцип розселення дітей незмінно дають гарантовано високий результат вивчення німецької мови навіть на короткострокових програмах. Щотижня молодь отримуватиме 25 уроків німецької мови від учителів-німців найвищого рівня.

 

Проживання та харчування

Учасники табору проживатимуть в резиденції школи, на території кампусу, в 2-місних номерах зі всіма зручностями. Школа відрізняється своїм педантичним підходом до розселення дітей. Проживання, на думку керівництва школи, - одна з найважливіших складових успіху у вивченні мови. В одній кімнаті селяться студенти однієї статі та віку, з приблизно однаковим рівнем німецької і з різними рідними мовами. Необхідність використання німецької на дозвіллі та в побуті в рази збільшує результат її вивчення.

Харчування дітей у всіх школах Humboldt-Institut вище всяких похвал. Тричі на день - повноцінний прийом їжі з вибором не тільки основних страв, напоїв, а й десертів. Фрукти - цілий день, в необмеженій кількості.

Екскурсії

Організація екскурсій також витримана у відповідністі з найвищими стандартами якості Humboldt-Institut. Протягом двох тижнів учасників чекають дві екскурсії на південь в один з ближніх куточків цього туристичного регіону та одна екскурсія на цілий день. Варіантів екскурсій безліч. Конкретний маршрут визначається в залежності від складу і побажань студентів, погодних умов. Серед варіантів: Боденське озеро, Замок Нойшвайнштайн, сирна фабрика в Бад-Вурцах, шоколадна фабрика у Вальтенбурзі та багато іншого.

Вивчати іноземну мову найкраще на її батьківщині. Не пропустіть можливість потрапити в кращий мовний табір з вивченням німецької мови цього літа!

  • Коли: 08.07.2018 - 21.07.2018;
  • Тривалість: два тижні;
  • Місцезнаходження: Bad Schussenried;
  • Табір: Humboldt-Institut;
  • Розмір групи: 10 учнів + 1 керівник;
  • Вік: 10 - 17 років.



ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Переглядів: 250 | Додав: Nikolja | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz