Вівторок, 16.04.2024, 23:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт МО вчителів іноземної мови Водянської сільської ради

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини ОСВІТА.UA

Головна » 2020 » Січень » 9 » Дистанційний курс німецької для початківців
22:32
Дистанційний курс німецької для початківців

Дистанційний курс німецької для початківцівКурс «Німецька для початківців» розрахований як на тих, хто може хіба що перелічити імена відомих німців і ніколи не знав ані слова по-німецьки, так і на тих, хто мову вчив, але «погано», і багато що «благополучно» забув. Це, можна сказати, самовчитель німецької мови для початківців - спеціально для тих, хто хоче і може навчатися дистанційно: ніяких обов'язкових відвідувань та надлишкових лекцій. Ви самі вибираєте місце і час для навчання. При цьому не тільки вчитеся, але й з цікавістю проводите час.

Взагалі «стандартний» курс німецької для початківців припускає, що слухач, перш ніж почне користуватися мовою на практиці, довгий час буде повністю занурений в теоретичний матеріал. Як правило, при такому підході у будь-кого, навіть самого старанного студента відпадає усіляке бажання вчитися, і надалі процес йде з-під палиці. Тому дистанційний курс пропонує зовсім інше. Завдяки унікальній методиці освоєння мови, головне в якій - практика, ви вже з перших занять відчуєте, що «мова піддається», тобто навчання йде швидко і легко, а головне - природно.

Для того щоб зрозуміти, що ж конкретно вам дасть навчання німецької мови за цим дистанційним курсом, ви можете прямо зараз безкоштовно скачати пробний урок.

Які навички та вміння отримують студенти курсу

Граматика. Ви засвоїте основи граматики. При цьому вам не доведеться «зубрити» правила. Ви відразу ж навчитеся застосовувати граматику на практиці - чим більше виконуєш завдань, тим ясніше бачиш результат, тим впевненіше себе почуваєш, та й правила легко «запам'ятовуються самі». До вашої уваги 16 навчальних журналів та 4 збірки вправ!

Вимова. Ви навчитеся правильно говорити. Курс забезпечений аудіододатком (20 CD), де діалоги та тексти записані носіями мови. Слухайте і повторюйте!

Розмовні навички. Вже з перших уроків ви почнете набувати розмовних навичок - коли ми вчимо німецьку з нуля, це особливо важливо. Величезна кількість продуманих вправ і діалоги, які записані на дисках, дозволять вам відразу ж зануритися в мовне середовище Шиллера й Гете. Тепер для вас такі теми, як знайомство, професія, хобі, відвідування лікаря, подорож, покупки - не проблема.

Читання і письмо. Ви почнете читати і писати по-німецьки. Оскільки активна мовна практика вже з перших уроків сформує у вас потрібну базу знань, читання і письмо будуть освоюватися як би самі собою. А велика кількість спеціальних вправ дозволить вам об'єктивно оцінити свої знання самостійно.

Для того щоб зрозуміти, що ж конкретно вам дасть навчання німецької мови, пропонуємо прямо зараз завантажити безкоштовний пробний урок. Познайомившись з цим матеріалом, ви зрозумієте: освоїти німецьку мову вам буде простіше простого, адже курс для новачків побудований дуже розумно з методичної точки зору.

ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНИЙ УРОК

 

 

Переглядів: 179 | Додав: Nikolja | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz