Вівторок, 23.04.2024, 13:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт МО вчителів іноземної мови Водянської сільської ради

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини ОСВІТА.UA

Головна » Архів матеріалів

Від 17 березня телеканал "Рада” спільно з Міністерством освіти і науки запускає щоденну телетрансляцію безкоштовних відеоуроків та онлайн-курсів. Таким чином держава хоче забезпечити можливості для дистанційного навчання на період карантину. Окрім того, телеканал "Київ” теж проводить трансляції уроків, а Радіо "Культура” – читання творів світової класики в перекладі Максима Рильського.

"Нова українська школа” розповідає, як відбуватиметься таке навчання.

ТРАНСЛЯЦІЇ НА ТЕЛЕКАНАЛІ РАДА

Про трансляції на телеканалі "Рада” вперше повідомили на fb-сторінці Верховної Ради з посиланням на голову парламентського комітету з питань ... Читати далі »

Переглядів: 268 | Додав: Nikolja | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

МОН оновило рекомендації з ведення класного журналу НУШ

Міністерство освіти і науки оновило Методичні рекомендації щодо заповнення класного журналу учнів початкових класів Нової української школи. Відповідний наказ підписаний міністром Ганною Новосад.

Документ містить вимоги до заповнення класного журналу класними керівниками та вчителями, які викладають окремі предмети.

Окрім цього рекомендації містять особливості ведення класного журналу за мовно-літературною та математичною освітньою галуззю, а також інтегрованим курсом «Я досліджую світ».

Оцінювання навчальних досягнень учнів Нової української школи має здійснюватись  вербально. Облік результатів підсумкового оцінювання, що здійснюється з урахуванням динаміки зростання рівня навчальних досягнень учня або учениці, фіксується в свідоцтві д ... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: Nikolja | Дата: 16.01.2020 | Коментарі (0)

Основні сайти про ЗНО

http://testportal.gov.ua/ – основний офіційний ресурс про ЗНО. Саме тут завантажувати програмки ЗНО, критерії оцінювання, дізнаватися офіційні новини та найважливіше – результати ЗНО. За контактними телефонами можна отримати персональну довідку.

http://testportal.gov.ua/regions/ – тут можна дізнатися, до якого регіонального центру належить ваш населений пункт, а потім знайти сайт свого регіонального центру і “облаштуватися” там (посилання на сайти всіх центрів > http://osvita.ua/test/test_office/).

http://www.vstup.info/ – усі університети і спеціаль ... Читати далі »

Переглядів: 174 | Додав: Nikolja | Дата: 09.01.2020 | Коментарі (0)

Дистанційний курс німецької для початківцівКурс «Німецька для початківців» розрахований як на тих, хто може хіба що перелічити імена відомих німців і ніколи не знав ані слова по-німецьки, так і на тих, хто мову вчив, але «погано», і багато що «благополучно» забув. Це, можна сказати, самовчитель німецької мови для початківців - спеціально для тих, хто хоче і може навчатися дистанційно: ніяких обов'язкових відвідувань та надлишкових лекцій. Ви самі вибираєте місце і час для навчання. При цьому не тільки вчитеся, але й з цікавістю проводите час.

Взагалі «стандартний» курс німецької для початківців припускає, що слухач, перш ніж почне користуватися мовою на практиці, довгий час буде повністю занурений в теоретичний матеріал. Як правило, при такому підході у будь-кого, навіть самого старанного студента відпадає усіляке бажання вчи ... Читати далі »

Переглядів: 179 | Додав: Nikolja | Дата: 09.01.2020 | Коментарі (0)

Дистанційний курс англійської для дітейЯк навчити дитину розмовляти англійською? Це питання часто задають собі батьки, прекрасно розуміючи, що чим раніше почати навчання, тим краще. У сучасному світі комунікацій, достатку іноземної літератури і безмежної потреби в спілкуванні, вивчення англійської - не просто данина моді, а те, що може принести реальну користь для дітей.

Однак прийняти правильне рішення, кажучи про англійську мову і вибір курсів для дітей, починаючих навчання, завжди нелегко. Тому вам пропонується звернути увагу на серію навчальних журналів, які розроблені спеціально для маленьких студентів 6-11 років. Це цікаві курси англійської, які будуть не тільки джерелом нових знань, але також стануть цікавою розвагою для дітей.

З першої сторінки навчального журналу дитина не просто занурюється в матеріал, а втягується в гру і стає її активним героє ... Читати далі »

Переглядів: 193 | Додав: Nikolja | Дата: 09.01.2020 | Коментарі (0)

Проведення ДПА в старшій школі у 2019 році (11 клас) підсумкова атестація (ДПА) в старшій школі (11 клас) в 2018/2019 навчальному році проводиться відповідно до ... Читати далі »

Переглядів: 215 | Додав: Nikolja | Дата: 06.05.2019 | Коментарі (0)

Пробне ЗНО з англійської мови з коментарями фахівців 

Зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови буде проведено 28 травня 2019 року. Виконання частини завдань тесту зараховуватимуться як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на рівні стандарту або академічному рівні.

Результат виконання завдань всього тесту буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на профільному рівні, а також буде використовуватися під час вступної кампанії 2019 року.

Освіта.ua пропонує всім, хто готується до тестування з цього предмета, безкоштовний онлайн-серв ... Читати далі »

Переглядів: 215 | Додав: Nikolja | Дата: 16.04.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz