П`ятниця, 26.04.2024, 01:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт МО вчителів іноземної мови Водянської сільської ради

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини ОСВІТА.UA

Головна » 2018 » Квітень » 10 » 10 причин вивчати англійську з раннього дитинства
13:27
10 причин вивчати англійську з раннього дитинства

Знання англійської мови є невід'ємним елементом сучасної успішної людини. Але, як свідчить практика, вивчити англійську мову дорослій людині набагато складніше, ніж дитині.

Саме тому міжнародна мережа Англійська Хелен Дорон запрошує батьків дітей вже з раннього віку вивчати англійську, для того щоб малюк міг вивчати іноземну мову паралельно з рідною, весело граючись і всебічно розвиваючись.

Багатьом батькам складно усвідомити, що їх малюк вже в такому віці може вчити англійську, вони не вірять, поки не спробують, в успіхи дитини. Тому ми наводимо десять вагомих причин, чому слід вивчати іноземну мову з раннього дитинства.

1. Двомовні діти розумніші

При вивченні іноземної мови, дитина швидше починає розуміти та розмовляти рідною, поглиблює знання з граматики як рідної, так і іноземної мови.

2. Зростання інтелекту дитини

Дослідження впливу білінгвізму на дітей доводить те, що вивчення декількох мов є відмінним способом не тільки розвивати мозкові м’язи, а й будувати нові! В одному з досліджень, опублікованому в «Nature», повідомлялось, що в мозку двомовних дітей значно більша щільність «сірої речовини», відповідно, вищий рівень інтелекту.

3. Впевненість в собі

Вивчення іноземної мови є однозначно корисним досвідом в будь-якому віці. Оскільки вивчення мови є інтуїтивно обумовленим і природним явищем для дітей, легкість і задоволення від навчання може підвищити їхню впевненість в собі і розігріти їх бажання пізнавати все більше нової інформації та прищепити любов до навчання.

4. Підвищення успішності в школі

Численні дослідження показали, що учні, які вивчають одну чи більше іноземних мов, показують набагато кращі результати на чисельних тестах з перевірки знань з різних предметів.

5. Навички читання

Дослідження Йоркського університету (Канада) свідчать, що двомовні діти мають перевагу в швидкості читання. Це досягається завдяки отриманому досвіду при вивченні іноземної мови, дитина краще розуміє і засвоює прочитану інформацію.

6. Конкурентні переваги

У сучасному світі, коли навіть при вступі до першого класу перевіряють знання, двомовні діти мають значні конкурентні переваги. Абітурієнти, які знають одну чи декілька іноземних мов, мають пріоритет серед інших студентів при вступі до престижних вишів.

7. Сприйняття мови на слух

Якщо дитина з самого дитинства постійно чує декілька мов, вона починає краще сприймати інтонації, тони та звуки мови. Такі діти починають швидше говорити рідною мовою, вимовляють слова чітко та впевнено. А ще можуть гарно проявляти себе на сцені.

8. Подорожі без обмежень у спілкуванні

Вирушаючи за кордон, Ваша дитина буде впевнено почувати себе на екскурсіях, в спілкуванні з іноземцями, в готелях та музеях. Англомовні діти швидко знайдуть собі нових друзів та по поверненню додому продовжать листування, закріплюючи та поглиблюючи свої знання з англійської.

9. Необмежене спілкування

Англійська – мова світу. Англомовним дітям легко спілкуватись з іноземцями, викладачами, родичами та друзями з інших країн, слухати англомовні пісні, читати книги та переглядати фільми на мові оригіналу.

10. Підтримка сім`ї

Вивчати мову разом із сім’єю – це те, що ви можете зробити вдома, на дозвіллі. Нехай навчання приносить Вам лише задоволення!

Головне - не марнуйте часу! Починайте вивчати мову з раннього дитинства!

Переглядів: 382 | Додав: Nikolja | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz